Els monjos de Montserrat també volen votar

(CR) Mentre dimarts s’omplien les places de la majoria de municipis de Catalunya a favor de la celebració de la consulta del 9 de novembre, els monjos de Montserrat també van fer la seva concentració simbòlica davant del monestir. Un grup de monjos es va manifestar amb cartells que deien “volem votar” a la mateixa hora del vespre que hi havia les concentracions davant dels ajuntaments catalans.

Va ser una mostra espontània i lliure d’uns quants monjos de comunitat benedictina, però que va quedar retratada per un dels visitants que en aquell moment era a Montserrat. La foto ha estat recollida al blog del periodista Guillem Carbonell i ha començat a circular amb èxit per les xarxes socials. Alguns visitants també es van afegir a la foto.

La reivindicació, tot i no ser una convocatòria de l’Abadia de Montserrat, enllaça amb el posicionament que sempre ha manifestat l’abat Josep Maria Soler a favor de la celebració d’una consulta sobre el futur polític de Catalunya. Aquest dijous un grup de capellans també van donar suport al 9N.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

*

Back to top